Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Pascale Van Roest Ijsselstein vs Pim Van Der Ploeg
Werk & Geld

Pim Van Der Ploeg 60.45 Punten

Pim Van der ploeg scoort 60.45 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Pim Van der ploeg en Pascale Van Roest IJsselstein op financiel gebied.

Met een verschil van 21.91 punten scoort Pascale Van Roest IJsselstein slechter dan Pim Van der ploeg op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Pascale Van Roest Ijsselstein 66.15 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 66.15 punten in relatie tot Pim Van der ploeg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Pim Van Der Ploeg 27.19 Punten

Pim Van der ploeg scoort 27.19 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 38.96 punten is Pascale Van Roest IJsselstein de ten opzicht van Pim Van der ploeg de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Pim Van Der Ploeg 35.03 Punten

Pim Van der ploeg scoort 35.03 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Pim Van der ploeg en Pascale Van Roest IJsselstein zijn.
Met een verschil van 18.4 punten scoort Pim Van der ploeg beter dan Pascale Van Roest IJsselstein op Liefdes en Relatie gebied dan Pascale Van Roest IJsselstein.
Bekijk ook de Combats tussen: