Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Pascale Van Roest Ijsselstein vs Pim Van Meer
Werk & Geld

Pim Van Meer 16.05 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Pim Van meer 16.05 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein. 16.05 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Pim Van meer en Pascale Van Roest IJsselstein zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 58.74 punten is Pascale Van Roest IJsselstein de ten opzicht van Pim Van meer in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Pim Van meer de werknemer is van Pascale Van Roest IJsselstein.
Persoonlijke Vaardigheden

Pascale Van Roest Ijsselstein 45.04 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 45.04 punten in relatie tot Pim Van meer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Pim Van Meer 64.91 Punten

Pim Van meer scoort 64.91 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.87 punten scoort Pim Van meer beter dan Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Pascale Van Roest IJsselstein.
Liefde en Relaties

Pim Van Meer 38.5 Punten

Pim Van meer scoort 38.5 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Pim Van meer en Pascale Van Roest IJsselstein zijn.
Met een verschil van 58.07 punten heeft Pim Van meer ruim verloren van Pascale Van Roest IJsselstein in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: