Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Pascale Van Roest Ijsselstein vs Puremerend Ester
Werk & Geld

Puremerend Ester 72.35 Punten

Puremerend Ester scoort 72.35 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Puremerend Ester en Pascale Van Roest IJsselstein.

Met 30.67 punten verschil is Puremerend Ester de ten opzicht van Pascale Van Roest IJsselstein de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Pascale Van Roest Ijsselstein 70.96 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 70.96 punten in relatie tot Puremerend Ester in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Puremerend Ester 79.58 Punten

Puremerend Ester scoort 79.58 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.62 punten verschil scoort Puremerend Ester net iets beter dan Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Puremerend Ester 73.27 Punten

Puremerend Ester scoort 73.27 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Puremerend Ester en Pascale Van Roest IJsselstein.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Puremerend Ester met maaar 6.33 punten verschil, net gewonnnen van Pascale Van Roest IJsselstein.
Bekijk ook de Combats tussen: