Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Peter Sederel
Werk & Geld

Peter Sederel 14.58 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Peter sederel 14.58 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 14.58 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Peter sederel en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 58.8 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Peter sederel in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Peter sederel de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 85.82 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 85.82 punten in relatie tot Peter sederel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Peter Sederel 2.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Peter sederel 2.4 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 2.4 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 83.42 punten wint Patricia IJsseldijk met gemak van Peter sederel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Peter Sederel 38.41 Punten

Peter sederel scoort 38.41 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Peter sederel en Patricia IJsseldijk zijn.
Met een verschil van 35.7 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Peter sederel de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: