Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Peter Sederel Rhoon
Werk & Geld

Peter Sederel Rhoon 13.79 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Peter sederel Rhoon 13.79 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 13.79 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Peter sederel Rhoon en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 74.4 punten heeft Patricia IJsseldijk met gemak gewonnen van Peter sederel Rhoon op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 77.01 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 77.01 punten in relatie tot Peter sederel Rhoon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Peter Sederel Rhoon 19.19 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Peter sederel Rhoon 19.19 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 19.19 punten redelijk laag.

Met een verschil van 57.82 punten is Patricia IJsseldijk ruim de winner ten opzichte van Peter sederel Rhoon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Peter Sederel Rhoon 7.11 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Peter sederel Rhoon 7.11 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 7.11 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Peter sederel Rhoon en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met 3.95 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Peter sederel Rhoon op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: