Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Rachi Seddiki
Werk & Geld

Rachi Seddiki 55.8 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort rachi Seddiki 55.8 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. De samenwerkverhouding tussen rachi Seddiki en Patricia IJsseldijk kan sterk zijn.

Met een verschil van 40.44 punten is rachi Seddiki de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat rachi Seddiki de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 31.86 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 31.86 punten in relatie tot rachi Seddiki in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rachi Seddiki 19.36 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort rachi Seddiki 19.36 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 19.36 punten redelijk laag.

Met een verschil van 12.5 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan rachi Seddiki in de categorie persoonlijke vaardigheden dan rachi Seddiki.
Liefde en Relaties

Rachi Seddiki 9.74 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort rachi Seddiki 9.74 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 9.74 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen rachi Seddiki en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 36 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van rachi Seddiki de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: