Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Raisa Sawma
Werk & Geld

Raisa Sawma 32.96 Punten

Raisa Sawma scoort 32.96 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Raisa Sawma en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 49.48 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Raisa Sawma de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Raisa Sawma.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 4.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 4.02 punten in relatie tot Raisa Sawma. Het aantal van 4.02 punten behoorlijk laag.

Raisa Sawma 18.88 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Raisa Sawma 18.88 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 18.88 punten redelijk laag.

Met een verschil van 14.86 punten scoort Raisa Sawma beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Raisa Sawma 2.06 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Raisa Sawma 2.06 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 2.06 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Raisa Sawma en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 16.94 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Raisa Sawma op Liefdes en Relatie gebied dan Raisa Sawma.
Bekijk ook de Combats tussen: