Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Rianne Van Sichem Santpoort Noord
Werk & Geld

Rianne Van Sichem Santpoort Noord 83.92 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Rianne Van sichem Santpoort Noord 83.92 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Rianne Van sichem Santpoort Noord en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 43.22 punten is Rianne Van sichem Santpoort Noord de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Rianne Van sichem Santpoort Noord de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 20 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 20 punten in relatie tot Rianne Van sichem Santpoort Noord in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rianne Van Sichem Santpoort Noord 90.17 Punten

Rianne Van sichem Santpoort Noord scoort 90.17 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Rianne Van Sichem Santpoort Noord 42.74 Punten

Rianne Van sichem Santpoort Noord scoort 42.74 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Rianne Van sichem Santpoort Noord en Patricia IJsseldijk zijn.
Met 8.51 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Rianne Van sichem Santpoort Noord op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: