Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Robert Sedney Barneveld
Werk & Geld

Robert Sedney Barneveld 35.49 Punten

Robert Sedney Barneveld scoort 35.49 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Robert Sedney Barneveld en Patricia IJsseldijk zijn.

Met 2.38 punten verschil scoort Robert Sedney Barneveld net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 76.63 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 76.63 punten in relatie tot Robert Sedney Barneveld in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Robert Sedney Barneveld 62.64 Punten

Robert Sedney Barneveld scoort 62.64 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.99 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Robert Sedney Barneveld in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Robert Sedney Barneveld.
Liefde en Relaties

Robert Sedney Barneveld 2.22 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Robert Sedney Barneveld 2.22 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 2.22 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Robert Sedney Barneveld en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 27.57 punten scoort Robert Sedney Barneveld slechter dan Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: