Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Rolf Sickman
Werk & Geld

Rolf Sickman 96.61 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Rolf Sickman 96.61 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Rolf Sickman en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 47.99 punten is Rolf Sickman de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Rolf Sickman de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 46.05 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 46.05 punten in relatie tot Rolf Sickman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rolf Sickman 13.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Rolf Sickman 13.27 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 13.27 punten redelijk laag.

Met een verschil van 32.78 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Rolf Sickman de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Rolf Sickman 12.29 Punten

Rolf Sickman scoort 12.29 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied. 12.29 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Rolf Sickman en Patricia IJsseldijk zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 65.59 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van Rolf Sickman in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: