Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Ron Kolsteeg Sicologia
Werk & Geld

Ron Kolsteeg Sicologia 24.05 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Ron Kolsteeg sicologia en Patricia IJsseldijk zijn. Ron Kolsteeg sicologia scoort namelijk 24.05 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld.

Met een verschil van 59.57 punten is Ron Kolsteeg sicologia ten opzichte van Patricia IJsseldijk de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 6.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 6.28 punten in relatie tot Ron Kolsteeg sicologia. Het aantal van 6.28 punten behoorlijk laag.

Ron Kolsteeg Sicologia 52.44 Punten

Ron Kolsteeg sicologia scoort 52.44 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 46.16 punten is Ron Kolsteeg sicologia ten opzichte van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ron Kolsteeg Sicologia 39 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Ron Kolsteeg sicologia en Patricia IJsseldijk. Ron Kolsteeg sicologia scoort 39 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Ron Kolsteeg sicologia met maaar 1.11 punten verschil, net gewonnnen van Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: