Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Ronald Mart Siccha Rubio
Werk & Geld

Ronald Mart Siccha Rubio 17.89 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Ronald Mart Siccha Rubio 17.89 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 17.89 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Ronald Mart Siccha Rubio en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 53.21 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Ronald Mart Siccha Rubio in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Ronald Mart Siccha Rubio de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 0.91 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 0.91 punten in relatie tot Ronald Mart Siccha Rubio. Het aantal van 0.91 punten behoorlijk laag.

Ronald Mart Siccha Rubio 68.82 Punten

Ronald Mart Siccha Rubio scoort 68.82 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 67.91 punten is Ronald Mart Siccha Rubio ruim de winner ten opzichte van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ronald Mart Siccha Rubio 1.12 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Ronald Mart Siccha Rubio 1.12 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 1.12 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Ronald Mart Siccha Rubio en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 36.44 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Ronald Mart Siccha Rubio de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: