Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sam Van Sichem
Werk & Geld

Sam Van Sichem 32.61 Punten

Sam Van sichem scoort 32.61 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Sam Van sichem en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 41.66 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sam Van sichem de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Sam Van sichem.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 12.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 12.71 punten in relatie tot Sam Van sichem. Het aantal van 12.71 punten redelijk laag.

Sam Van Sichem 26.69 Punten

Sam Van sichem scoort 26.69 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.98 punten scoort Sam Van sichem beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Sam Van Sichem 27.04 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Sam Van sichem 27.04 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. De aantrekkingskracht tussen Sam Van sichem en Patricia IJsseldijk is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 61.25 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van Sam Van sichem in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: