Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sanne Sicking Van Der Kooij
Werk & Geld

Sanne Sicking Van Der Kooij 47.64 Punten

Sanne Sicking Van der Kooij scoort 47.64 punten op financiel gebied in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Sanne Sicking Van der Kooij en Patricia IJsseldijk.

Met 9.92 punten verschil scoort Sanne Sicking Van der Kooij net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 55.23 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 55.23 punten in relatie tot Sanne Sicking Van der Kooij in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sanne Sicking Van Der Kooij 11.51 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sanne Sicking Van der Kooij 11.51 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 11.51 punten redelijk laag.

Met een verschil van 43.72 punten is Patricia IJsseldijk ten opzichte van Sanne Sicking Van der Kooij de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sanne Sicking Van Der Kooij 84.23 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Sanne Sicking Van der Kooij 84.23 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Sanne Sicking Van der Kooij met ruim 80.78 punten heeft gewonnnen van Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: