Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sara Sawana
Werk & Geld

Sara Sawana 72.97 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sara Sawana en Patricia IJsseldijk. Sara Sawana scoort 72.97 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 43.25 punten is Sara Sawana de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Sara Sawana de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 8.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 8.64 punten in relatie tot Sara Sawana. Het aantal van 8.64 punten behoorlijk laag.

Sara Sawana 2.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sara Sawana 2.63 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 2.63 punten behoorlijk laag.

Met 6.01 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Sara Sawana in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sara Sawana 42.06 Punten

Sara Sawana scoort 42.06 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Sara Sawana en Patricia IJsseldijk zijn.
Met een verschil van 33.48 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sara Sawana de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: