Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sara Sedik
Werk & Geld

Sara Sedik 97.62 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sara sedik 97.62 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sara sedik en Patricia IJsseldijk.

Met een duidelijk verschil van 58.15 punten is Sara sedik de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Sara sedik.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 3.67 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 3.67 punten in relatie tot Sara sedik. Het aantal van 3.67 punten behoorlijk laag.

Sara Sedik 1.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sara sedik 1.55 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 1.55 punten behoorlijk laag.

Met 2.12 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Sara sedik in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sara Sedik 24.85 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Sara sedik 24.85 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. De aantrekkingskracht tussen Sara sedik en Patricia IJsseldijk is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 6.63 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Sara sedik op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: