Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Saw King Bla
Werk & Geld

Saw King Bla 33.88 Punten

Saw King Bla scoort 33.88 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Saw King Bla en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 37.64 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Saw King Bla de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 9.59 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 9.59 punten in relatie tot Saw King Bla. Het aantal van 9.59 punten behoorlijk laag.

Saw King Bla 56.77 Punten

Saw King Bla scoort 56.77 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 47.18 punten is Saw King Bla ten opzichte van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Saw King Bla 8.37 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Saw King Bla 8.37 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 8.37 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Saw King Bla en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 35.98 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Saw King Bla de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: