Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Saw Van Rossum Wijchen
Werk & Geld

Saw Van Rossum Wijchen 96.71 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Saw Van rossum Wijchen 96.71 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Saw Van rossum Wijchen en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 49.25 punten is Saw Van rossum Wijchen de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Saw Van rossum Wijchen de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 49.47 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 49.47 punten in relatie tot Saw Van rossum Wijchen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Saw Van Rossum Wijchen 69.13 Punten

Saw Van rossum Wijchen scoort 69.13 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.66 punten scoort Saw Van rossum Wijchen beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Saw Van Rossum Wijchen 6.04 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Saw Van rossum Wijchen 6.04 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 6.04 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Saw Van rossum Wijchen en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 53.3 punten heeft Saw Van rossum Wijchen ruim verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: