Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sawaryn Elisabeth
Werk & Geld

Sawaryn Elisabeth 29.42 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Sawaryn Elisabeth en Patricia IJsseldijk zijn. Sawaryn Elisabeth scoort namelijk 29.42 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld.

Met 15.92 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk beter dan Sawaryn Elisabeth in de categorie werk en geld dan Sawaryn Elisabeth.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 7.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 7.63 punten in relatie tot Sawaryn Elisabeth. Het aantal van 7.63 punten behoorlijk laag.

Sawaryn Elisabeth 12.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sawaryn Elisabeth 12.22 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 12.22 punten redelijk laag.

Met 4.59 punten verschil scoort Sawaryn Elisabeth net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sawaryn Elisabeth 95.59 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Patricia IJsseldijk zeer groot. Sawaryn Elisabeth scoort 95.59 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 70.11 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: