Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sawaryn Elisabeth Deel
Werk & Geld

Sawaryn Elisabeth Deel 99.94 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sawaryn Elisabeth Deel 99.94 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sawaryn Elisabeth Deel en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 34.58 punten is Sawaryn Elisabeth Deel de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 31.62 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 31.62 punten in relatie tot Sawaryn Elisabeth Deel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sawaryn Elisabeth Deel 51.95 Punten

Sawaryn Elisabeth Deel scoort 51.95 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.33 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Sawaryn Elisabeth Deel op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sawaryn Elisabeth Deel 31.25 Punten

Sawaryn Elisabeth Deel scoort 31.25 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Sawaryn Elisabeth Deel en Patricia IJsseldijk zijn.
Met een verschil van 14.48 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Sawaryn Elisabeth Deel op Liefdes en Relatie gebied dan Sawaryn Elisabeth Deel.
Bekijk ook de Combats tussen: