Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sawen Faraj
Werk & Geld

Sawen Faraj 30.18 Punten

sawen faraj scoort 30.18 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen sawen faraj en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 67.54 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van sawen faraj in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 16.84 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 16.84 punten in relatie tot sawen faraj. Het aantal van 16.84 punten redelijk laag.

Sawen Faraj 6.76 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort sawen faraj 6.76 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 6.76 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 10.08 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan sawen faraj in de categorie persoonlijke vaardigheden dan sawen faraj.
Liefde en Relaties

Sawen Faraj 8.14 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort sawen faraj 8.14 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 8.14 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen sawen faraj en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 55.41 punten heeft sawen faraj ruim verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: