Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sawina Yankowa Groningen
Werk & Geld

Sawina Yankowa Groningen 20.25 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen sawina yankowa Groningen en Patricia IJsseldijk zijn. sawina yankowa Groningen scoort namelijk 20.25 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is sawina yankowa Groningen met 9.13 punten verschil iets beter dan Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 46.44 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 46.44 punten in relatie tot sawina yankowa Groningen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sawina Yankowa Groningen 37.97 Punten

sawina yankowa Groningen scoort 37.97 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.47 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan sawina yankowa Groningen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sawina Yankowa Groningen 7.52 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort sawina yankowa Groningen 7.52 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 7.52 punten is heel laag.
Met een verschil van 70.38 punten heeft sawina yankowa Groningen duidelijk verloren van sawina yankowa Groningen in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: