Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sawir Van De Bosch
Werk & Geld

Sawir Van De Bosch 19.26 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort sawir Van De bosch 19.26 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 19.26 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen sawir Van De bosch en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 56.95 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van sawir Van De bosch in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat sawir Van De bosch de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 9.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 9.3 punten in relatie tot sawir Van De bosch. Het aantal van 9.3 punten behoorlijk laag.

Sawir Van De Bosch 29.37 Punten

sawir Van De bosch scoort 29.37 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.07 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan sawir Van De bosch op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sawir Van De Bosch 69.95 Punten

sawir Van De bosch scoort 69.95 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen sawir Van De bosch en Patricia IJsseldijk.
Met een verschil van 50.62 punten heeft Patricia IJsseldijk ruim verloren van sawir Van De bosch in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: