Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sawir Van Den Bosch Amsterdam
Werk & Geld

Sawir Van Den Bosch Amsterdam 2.51 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort sawir Van den bosch Amsterdam 2.51 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 2.51 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen sawir Van den bosch Amsterdam en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 66.53 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van sawir Van den bosch Amsterdam in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 74.34 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 74.34 punten in relatie tot sawir Van den bosch Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sawir Van Den Bosch Amsterdam 91.81 Punten

sawir Van den bosch Amsterdam scoort 91.81 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.47 punten scoort sawir Van den bosch Amsterdam beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Sawir Van Den Bosch Amsterdam 68.91 Punten

sawir Van den bosch Amsterdam scoort 68.91 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen sawir Van den bosch Amsterdam en Patricia IJsseldijk.
Met een verschil van 64.26 punten heeft sawir Van den bosch Amsterdam duidelijk gewonnen van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: