Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sawitrie Rambhadjan
Werk & Geld

Sawitrie Rambhadjan 91.14 Punten

Binnen Werk en Geld scoort SAWITRIE rambhadjan 91.14 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen SAWITRIE rambhadjan en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 71.6 punten heeft SAWITRIE rambhadjan met gemak gewonnen van Patricia IJsseldijk op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 1.65 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 1.65 punten in relatie tot SAWITRIE rambhadjan. Het aantal van 1.65 punten behoorlijk laag.

Sawitrie Rambhadjan 7.39 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort SAWITRIE rambhadjan 7.39 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 7.39 punten behoorlijk laag.

Met 5.74 punten verschil scoort SAWITRIE rambhadjan net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sawitrie Rambhadjan 18.2 Punten

SAWITRIE rambhadjan scoort 18.2 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied. 18.2 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen SAWITRIE rambhadjan en Patricia IJsseldijk zal niet heel sterk zijn.
Met 5.6 punten verschil scoort SAWITRIE rambhadjan net iets beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: