Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Seda Kaba
Werk & Geld

Seda Kaba 75.94 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Seda Kaba en Patricia IJsseldijk. Seda Kaba scoort 75.94 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld.

Met een duidelijk verschil van 54.45 punten is Seda Kaba de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Seda Kaba.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 2.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 2.54 punten in relatie tot Seda Kaba. Het aantal van 2.54 punten behoorlijk laag.

Seda Kaba 50.3 Punten

Seda Kaba scoort 50.3 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 47.76 punten is Seda Kaba ten opzichte van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Seda Kaba 4.75 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Seda Kaba 4.75 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 4.75 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Seda Kaba en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 39.16 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Seda Kaba de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: