Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Seda Kubra Tekin
Werk & Geld

Seda Kubra Tekin 29.31 Punten

Seda Kubra Tekin scoort 29.31 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Seda Kubra Tekin en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 24.95 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Seda Kubra Tekin op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 16.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 16.53 punten in relatie tot Seda Kubra Tekin. Het aantal van 16.53 punten redelijk laag.

Seda Kubra Tekin 10.66 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Seda Kubra Tekin 10.66 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 10.66 punten redelijk laag.

Met 5.87 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Seda Kubra Tekin in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Seda Kubra Tekin 70.58 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Seda Kubra Tekin en Patricia IJsseldijk. Seda Kubra Tekin scoort 70.58 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 0.8 punten verschil scoort Seda Kubra Tekin net iets beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: