Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Seda Van Rooijen
Werk & Geld

Seda Van Rooijen 98.89 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Seda Van rooijen 98.89 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Seda Van rooijen en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 46.28 punten is Seda Van rooijen de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Seda Van rooijen de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 68.22 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 68.22 punten in relatie tot Seda Van rooijen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Seda Van Rooijen 1.95 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Seda Van rooijen 1.95 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 1.95 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 66.27 punten is Patricia IJsseldijk ruim de winner ten opzichte van Seda Van rooijen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Seda Van Rooijen 31.18 Punten

Seda Van rooijen scoort 31.18 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Seda Van rooijen en Patricia IJsseldijk zijn.
Met een verschil van 10.58 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Seda Van rooijen op Liefdes en Relatie gebied dan Seda Van rooijen.
Bekijk ook de Combats tussen: