Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sedat Kurnaz Oldenzaal
Werk & Geld

Sedat Kurnaz Oldenzaal 76.64 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sedat Kurnaz Oldenzaal en Patricia IJsseldijk. Sedat Kurnaz Oldenzaal scoort 76.64 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 43.23 punten is Sedat Kurnaz Oldenzaal de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Sedat Kurnaz Oldenzaal de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 52.93 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 52.93 punten in relatie tot Sedat Kurnaz Oldenzaal in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sedat Kurnaz Oldenzaal 74.13 Punten

Sedat Kurnaz Oldenzaal scoort 74.13 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.2 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Sedat Kurnaz Oldenzaal op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sedat Kurnaz Oldenzaal 86.04 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Sedat Kurnaz Oldenzaal 86.04 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 51.48 punten heeft Patricia IJsseldijk ruim verloren van Sedat Kurnaz Oldenzaal in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: