Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Seddik Zakaria
Werk & Geld

Seddik Zakaria 38.66 Punten

Seddik Zakaria scoort 38.66 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Seddik Zakaria en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 41.46 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Seddik Zakaria de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Seddik Zakaria.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 11.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 11.02 punten in relatie tot Seddik Zakaria. Het aantal van 11.02 punten redelijk laag.

Seddik Zakaria 68.9 Punten

Seddik Zakaria scoort 68.9 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.88 punten is Seddik Zakaria ruim de winner ten opzichte van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Seddik Zakaria 2.42 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Seddik Zakaria 2.42 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 2.42 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Seddik Zakaria en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 79.52 punten heeft Patricia IJsseldijk met gemak gewonnen van Seddik Zakaria in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: