Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sedef Scodra
Werk & Geld

Sedef Scodra 88.81 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sedef scodra 88.81 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sedef scodra en Patricia IJsseldijk.

Met een duidelijk verschil van 53.62 punten is Sedef scodra de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Sedef scodra.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 7.78 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 7.78 punten in relatie tot Sedef scodra. Het aantal van 7.78 punten behoorlijk laag.

Sedef Scodra 90.19 Punten

Sedef scodra scoort 90.19 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 82.41 punten wint Sedef scodra met gemak van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sedef Scodra 43.05 Punten

Sedef scodra scoort 43.05 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Sedef scodra en Patricia IJsseldijk zijn.
Met een verschil van 19.94 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Sedef scodra op Liefdes en Relatie gebied dan Sedef scodra.
Bekijk ook de Combats tussen: