Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sedeyn
Werk & Geld

Sedeyn 74.44 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen sedeyn en Patricia IJsseldijk. sedeyn scoort 74.44 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 42.37 punten is sedeyn de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat sedeyn de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 10.32 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 10.32 punten in relatie tot sedeyn. Het aantal van 10.32 punten redelijk laag.

Sedeyn 14.74 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort sedeyn 14.74 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 14.74 punten redelijk laag.

Met 4.42 punten verschil scoort sedeyn net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sedeyn 35.9 Punten

sedeyn scoort 35.9 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen sedeyn en Patricia IJsseldijk zijn.
Met een verschil van 22.75 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan sedeyn in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: