Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sediya Harbachi
Werk & Geld

Sediya Harbachi 6.04 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort sediya harbachi 6.04 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 6.04 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen sediya harbachi en Patricia IJsseldijk zijn.

In de Geld wen Werk categorie heeft Patricia IJsseldijk met ruim 93.21 punten verschil, duidelijk gewonnnen van sediya harbachi.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 7.52 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 7.52 punten in relatie tot sediya harbachi. Het aantal van 7.52 punten behoorlijk laag.

Sediya Harbachi 32.45 Punten

sediya harbachi scoort 32.45 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.93 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan sediya harbachi op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sediya Harbachi 19.13 Punten

sediya harbachi scoort 19.13 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied. 19.13 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen sediya harbachi en Patricia IJsseldijk zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 68.84 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van sediya harbachi in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: