Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sedlarik Den Bosch
Werk & Geld

Sedlarik Den Bosch 10.72 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort sedlarik den bosch 10.72 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 10.72 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen sedlarik den bosch en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een duidelijk verschil van 56.08 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van sedlarik den bosch in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat sedlarik den bosch de werknemer is van Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 1.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 1.5 punten in relatie tot sedlarik den bosch. Het aantal van 1.5 punten behoorlijk laag.

Sedlarik Den Bosch 6.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort sedlarik den bosch 6.29 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 6.29 punten behoorlijk laag.

Met 4.79 punten verschil scoort sedlarik den bosch net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sedlarik Den Bosch 0.67 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort sedlarik den bosch 0.67 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 0.67 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen sedlarik den bosch en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 68.17 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van sedlarik den bosch in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: