Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sedrati
Werk & Geld

Sedrati 4.15 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort sedrati 4.15 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 4.15 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen sedrati en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 65.79 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk gewonnen van sedrati in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 5.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 5.25 punten in relatie tot sedrati. Het aantal van 5.25 punten behoorlijk laag.

Sedrati 9.39 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort sedrati 9.39 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 9.39 punten behoorlijk laag.

Met 4.14 punten verschil scoort sedrati net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sedrati 50.26 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort sedrati 50.26 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. De aantrekkingskracht tussen sedrati en Patricia IJsseldijk is sterk.
Met een verschil van 31.18 punten is sedrati de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: