Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sedric Van Der Horst Tilburg
Werk & Geld

Sedric Van Der Horst Tilburg 58.27 Punten

De samenwerkverhouding tussen Sedric Van der Horst Tilburg en Patricia IJsseldijk kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Sedric Van der Horst Tilburg 58.27 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 51.12 punten is Patricia IJsseldijk ten opzichte van Sedric Van der Horst Tilburg de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 30.17 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 30.17 punten in relatie tot Sedric Van der Horst Tilburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sedric Van Der Horst Tilburg 54.13 Punten

Sedric Van der Horst Tilburg scoort 54.13 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.96 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Sedric Van der Horst Tilburg op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sedric Van Der Horst Tilburg 66.14 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sedric Van der Horst Tilburg en Patricia IJsseldijk. Sedric Van der Horst Tilburg scoort 66.14 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in deze categorie.
Met een verschil van 51.75 punten heeft Sedric Van der Horst Tilburg ruim gewonnen van Patricia IJsseldijk in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: