Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Shanita Sedoc
Werk & Geld

Shanita Sedoc 32.59 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen shanita Sedoc en Patricia IJsseldijk zijn. shanita Sedoc scoort 32.59 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over shanita Sedoc. Met een verschil van 44.98 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van shanita Sedoc de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 57.55 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 57.55 punten in relatie tot shanita Sedoc in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Shanita Sedoc 15.36 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort shanita Sedoc 15.36 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 15.36 punten redelijk laag.

Met een verschil van 42.19 punten is Patricia IJsseldijk ten opzichte van shanita Sedoc de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Shanita Sedoc 45.79 Punten

shanita Sedoc scoort 45.79 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen shanita Sedoc en Patricia IJsseldijk.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft shanita Sedoc met maaar 4.69 punten verschil, net gewonnnen van Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: