Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Bleeker
Werk & Geld

Sicco Bleeker 98.97 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sicco Bleeker 98.97 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sicco Bleeker en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 40.32 punten is Sicco Bleeker de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Sicco Bleeker de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 13.87 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 13.87 punten in relatie tot Sicco Bleeker. Het aantal van 13.87 punten redelijk laag.

Sicco Bleeker 79.29 Punten

Sicco Bleeker scoort 79.29 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 65.42 punten is Sicco Bleeker ruim de winner ten opzichte van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Bleeker 68.69 Punten

Sicco Bleeker scoort 68.69 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sicco Bleeker en Patricia IJsseldijk.
Met een verschil van 30.32 punten is Sicco Bleeker de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: