Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Boonstra Berlijn
Werk & Geld

Sicco Boonstra Berlijn 21.78 Punten

Sicco Boonstra Berlijn scoort 21.78 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Sicco Boonstra Berlijn en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 15.93 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Sicco Boonstra Berlijn in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 54.17 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 54.17 punten in relatie tot Sicco Boonstra Berlijn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sicco Boonstra Berlijn 62.98 Punten

Sicco Boonstra Berlijn scoort 62.98 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.81 punten verschil scoort Sicco Boonstra Berlijn net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Boonstra Berlijn 7.61 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sicco Boonstra Berlijn 7.61 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 7.61 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sicco Boonstra Berlijn en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met 4.22 punten verschil scoort Sicco Boonstra Berlijn net iets beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: