Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Bothenius Brouwer
Werk & Geld

Sicco Bothenius Brouwer 26.02 Punten

Sicco bothenius Brouwer scoort 26.02 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Sicco bothenius Brouwer en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 15.72 punten scoort Sicco bothenius Brouwer beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 37.14 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 37.14 punten in relatie tot Sicco bothenius Brouwer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sicco Bothenius Brouwer 7.91 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sicco bothenius Brouwer 7.91 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 7.91 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 29.23 punten scoort Sicco bothenius Brouwer slechter dan Patricia IJsseldijk op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Bothenius Brouwer 26.63 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Sicco bothenius Brouwer 26.63 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. De aantrekkingskracht tussen Sicco bothenius Brouwer en Patricia IJsseldijk is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 38.19 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sicco bothenius Brouwer de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: