Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Broekman
Werk & Geld

Sicco Broekman 93.46 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sicco Broekman 93.46 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sicco Broekman en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 20.74 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Sicco Broekman op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 16.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 16.25 punten in relatie tot Sicco Broekman. Het aantal van 16.25 punten redelijk laag.

Sicco Broekman 69.12 Punten

Sicco Broekman scoort 69.12 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 52.87 punten is Sicco Broekman ruim de winner ten opzichte van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Broekman 5.84 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sicco Broekman 5.84 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 5.84 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sicco Broekman en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 57.68 punten heeft Sicco Broekman ruim verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: