Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Broekman Bruiloft
Werk & Geld

Sicco Broekman Bruiloft 93.93 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sicco Broekman bruiloft 93.93 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sicco Broekman bruiloft en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 72.63 punten heeft Sicco Broekman bruiloft met gemak gewonnen van Patricia IJsseldijk op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 51.68 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 51.68 punten in relatie tot Sicco Broekman bruiloft in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sicco Broekman Bruiloft 8.96 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sicco Broekman bruiloft 8.96 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 8.96 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 42.72 punten is Patricia IJsseldijk ten opzichte van Sicco Broekman bruiloft de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Broekman Bruiloft 43.37 Punten

Sicco Broekman bruiloft scoort 43.37 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Sicco Broekman bruiloft en Patricia IJsseldijk zijn.
Met 2.64 punten verschil scoort Sicco Broekman bruiloft net iets beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: