Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco De Hondt
Werk & Geld

Sicco De Hondt 59.22 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Sicco De Hondt 59.22 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. De samenwerkverhouding tussen Sicco De Hondt en Patricia IJsseldijk kan sterk zijn.

Met een verschil van 44.37 punten is Sicco De Hondt de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Sicco De Hondt de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 2.78 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 2.78 punten in relatie tot Sicco De Hondt. Het aantal van 2.78 punten behoorlijk laag.

Sicco De Hondt 31.48 Punten

Sicco De Hondt scoort 31.48 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 28.7 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Sicco De Hondt op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco De Hondt 3.7 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sicco De Hondt 3.7 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 3.7 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sicco De Hondt en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 33.97 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sicco De Hondt de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: