Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Dehondt
Werk & Geld

Sicco Dehondt 83.46 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sicco Dehondt 83.46 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sicco Dehondt en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 34.24 punten is Sicco Dehondt de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 0.36 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 0.36 punten in relatie tot Sicco Dehondt. Het aantal van 0.36 punten behoorlijk laag.

Sicco Dehondt 6.19 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sicco Dehondt 6.19 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 6.19 punten behoorlijk laag.

Met 5.83 punten verschil scoort Sicco Dehondt net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Dehondt 98.97 Punten

Sicco Dehondt scoort 98.97 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Patricia IJsseldijk zeer groot.
Met een verschil van 11.45 punten scoort Sicco Dehondt beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied dan Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: