Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Dijkman
Werk & Geld

Sicco Dijkman 55.11 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Sicco Dijkman 55.11 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. De samenwerkverhouding tussen Sicco Dijkman en Patricia IJsseldijk kan sterk zijn.

Met een duidelijk verschil van 51.14 punten is Sicco Dijkman de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Sicco Dijkman.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 15.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 15.4 punten in relatie tot Sicco Dijkman. Het aantal van 15.4 punten redelijk laag.

Sicco Dijkman 29.9 Punten

Sicco Dijkman scoort 29.9 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 14.5 punten scoort Sicco Dijkman beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Sicco Dijkman 78.44 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sicco Dijkman en Patricia IJsseldijk. Sicco Dijkman scoort 78.44 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 14.98 punten scoort Sicco Dijkman beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied dan Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: