Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco En Monica
Werk & Geld

Sicco En Monica 38.59 Punten

Sicco en monica scoort 38.59 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Patricia IJsseldijk. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Sicco en monica en Patricia IJsseldijk zijn.

Met een verschil van 47.95 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sicco en monica de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Sicco en monica.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 54.95 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 54.95 punten in relatie tot Sicco en monica in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sicco En Monica 19.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sicco en monica 19.29 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 19.29 punten redelijk laag.

Met een verschil van 35.66 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sicco en monica de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Sicco En Monica 8.66 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Sicco en monica 8.66 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 8.66 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sicco en monica en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 76.02 punten heeft Patricia IJsseldijk met gemak gewonnen van Sicco en monica in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: