Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Hazenberg Capelle Aan De Ijssel
Werk & Geld

Sicco Hazenberg Capelle Aan De Ijssel 94.8 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Sicco Hazenberg Capelle aan De ijssel 94.8 punten ten opzichte van Patricia IJsseldijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Sicco Hazenberg Capelle aan De ijssel en Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 17.27 punten scoort Sicco Hazenberg Capelle aan De ijssel beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 47.13 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 47.13 punten in relatie tot Sicco Hazenberg Capelle aan De ijssel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sicco Hazenberg Capelle Aan De Ijssel 85.14 Punten

Sicco Hazenberg Capelle aan De ijssel scoort 85.14 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 38.01 punten is Sicco Hazenberg Capelle aan De ijssel de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Sicco Hazenberg Capelle Aan De Ijssel 62.18 Punten

Sicco Hazenberg Capelle aan De ijssel scoort 62.18 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sicco Hazenberg Capelle aan De ijssel en Patricia IJsseldijk.
Met een verschil van 21.73 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Sicco Hazenberg Capelle aan De ijssel in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: