Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Hiemstra
Werk & Geld

Sicco Hiemstra 0.68 Punten

In relatie tot Patricia IJsseldijk scoort Sicco Hiemstra 0.68 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 0.68 punten weinig. Financieel gezien zal Sicco Hiemstra zich niet erg aangetrokken voelen tot Patricia IJsseldijk.

Met een verschil van 52.52 punten is Sicco Hiemstra ten opzichte van Patricia IJsseldijk de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 18.13 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 18.13 punten in relatie tot Sicco Hiemstra. Het aantal van 18.13 punten redelijk laag.

Sicco Hiemstra 14.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sicco Hiemstra 14.85 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 14.85 punten redelijk laag.

Met 3.28 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Sicco Hiemstra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Hiemstra 37.54 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Sicco Hiemstra en Patricia IJsseldijk. Sicco Hiemstra scoort 37.54 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Patricia IJsseldijk met een verschil van 13.59 punten van Sicco Hiemstra.
Bekijk ook de Combats tussen: