Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Jansmjenny Burgmeijer
Werk & Geld

Sicco Jansmjenny Burgmeijer 14.13 Punten

Sicco jansmjenny BURGMEIJER scoort 14.13 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 14.13 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Sicco jansmjenny BURGMEIJER en Patricia IJsseldijk op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met een verschil van 77.68 punten heeft Sicco jansmjenny BURGMEIJER met ruim verloren van Patricia IJsseldijk op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 3.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 3.73 punten in relatie tot Sicco jansmjenny BURGMEIJER. Het aantal van 3.73 punten behoorlijk laag.

Sicco Jansmjenny Burgmeijer 22.32 Punten

Sicco jansmjenny BURGMEIJER scoort 22.32 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.59 punten scoort Sicco jansmjenny BURGMEIJER beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Sicco Jansmjenny Burgmeijer 57.13 Punten

De aantrekkingskracht tussen Sicco jansmjenny BURGMEIJER en Patricia IJsseldijk zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Sicco jansmjenny BURGMEIJER 57.13 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk.
In deze categorie wint Patricia IJsseldijk met een verschil van 11.85 punten van Sicco jansmjenny BURGMEIJER.
Bekijk ook de Combats tussen: