Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Patricia Ijsseldijk vs Sicco Meershoek
Werk & Geld

Sicco Meershoek 11.27 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Sicco Meershoek 11.27 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. 11.27 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Sicco Meershoek en Patricia IJsseldijk zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 46.95 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Sicco Meershoek de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Sicco Meershoek.
Persoonlijke Vaardigheden

Patricia Ijsseldijk 4.06 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 4.06 punten in relatie tot Sicco Meershoek. Het aantal van 4.06 punten behoorlijk laag.

Sicco Meershoek 13.33 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sicco Meershoek 13.33 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 13.33 punten redelijk laag.

Met 9.27 punten verschil scoort Sicco Meershoek net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sicco Meershoek 13.2 Punten

Sicco Meershoek scoort 13.2 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied. 13.2 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Sicco Meershoek en Patricia IJsseldijk zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 18.3 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Sicco Meershoek op Liefdes en Relatie gebied dan Sicco Meershoek.
Bekijk ook de Combats tussen: